Info

Noitametsä on yhden noidan unelmista koottu yritys. Noitametsä on paikka, jossa käsillä tekeminen yhdistyy mystiikkaan, taruihin ja menneen ajan loitsuihin. Noitametsän päänoita Satu on monipuolinen käsitöiden taitaja, neulesuunnittelija ja käsityökirjailija.

”Halusin luoda jotain sellaista mitä sieluni haluaakin luoda. Olen ollut aina kiinnostunut kansantaruista, noituudesta, mystiikasta, fantasiasta ja elämän taianomaisesta puolesta. Samoin myös todella monenlaiset käsityöt ovat kulkeneet mukanani jo lapsesta asti. Levoton mieleni haluaa oppia koko ajan uutta ja luoda asioita, joissa yhdistyy kiinnostukseni kohteet.

Kysyin itseltäni eräänä päivänä, että mikä on oikeasti sellaista työtä, jota haluan tehdä? En ollut edes koskaan miettinyt, että käsityöläisyys olisi vaihtoehto, sehän oli ollut vain pelkkä harrastus. Sitten heräsi kiinnostus neulomiseen ja koska en löytänyt itselleni mieluisia ohjeita, aloin suunnitella niitä. Sen jälkeen tulivat mukaan käsinsidotut kirjat, lautanauhat, noidan korut, käsityötarvikkeiden maahantuonti… Odotan innolla mihin kysymykseni vielä minut johdattaa.”