Hunajakenno-lasikulma, Tiffany

237,00  sis. alv

Vain 2 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Käsityönä tiffany-tekniikalla valmistettu lasikulma Hunajakenno. Kennostossa on kellertäviä ja ruskeita sävyjä, sekä pieni mehiläinen liihottelemassa kennon alapuolella. Kennoston lasissa on hienovaraista kuviointia. Mehiläinen on kiinnitetty siimalla, joten sen saa halutessaan irti. Lasikulmassa on kiinni kolme rengasta, josta kulman voi ripustaa haluamaansa paikkaan.

Koko: 28×31,5cm

Materiaali: Lasi

Käyttö: Suosittelen käyttöä sisätiloissa, jotta sääolosuhteet eivät pääse kohtelemaan työtä kaltoin.

Noitavinkki: Mehiläiset ovat kautta aikain symboloineet uudistumista, jumaluutta ja luonnon mysteereitä. Eräiden kansojen keskuudessa mehiläisten uskottiin kantavan mukanaan jumalallisia viestejä tämän meidän fyysisen ja rajan takaisen spirituaalisen maailman välillä. Kelttien mukaan mehiläishoitajan oli kerrottava mehiläisille talon tärkeistä tapahtumista, kuten syntymästä, naimisiinmenosta tai kuolemasta. Mikäli jätti kertomatta, mehiläiset saattoivat hylätä pesän, lopettaa hunajan tuotannon tai vain kuolla. Mikäli mehiläistenhoitaja itse sattui kuolemaan, yleensä joku perheenjäsenistä kävi kevyesti koputtamassa mehiläispesään ja suruviesti oli kuiskattava tai lempeästi laulettava mehiläisille, jotta ne voivat surra ja sen jälkeen hyväksyä uuden hoitajansa.

Hunajakenno-lasikulma on tehty mielessä henkilö, jolle luonto on toinen koti ja sydämessä on aina tilaa jos minkälaisille pörriäisille ja metsän eläimille.

Tekijä: Anitta Tolvanen. Anitta on Noitametsän Satun äetyli, intohimoinen käsitöiden tekijä itsekin ja Hunajakennot syntyivät Satun ideoimana ja Anittan toteuttamana.